top of page

Туристичний зліт вчителів 2018

Туристський зліт освітян

Команді вчителів Рубіжанської ЗШ І-ІІІ ступенів № 9 вдалося відчути смак туристичного життя! А зібрав педагогів разом - Туристичний зліт освітян міста Рубіжного.

Напередодні Всесвітнього Дня туризму на базі Центру туризму, спорту та екскурсій відбулися туристичні змагання серед працівників освіти. У яких взяли участь 5 команд із різних освітніх закладів міста.

Під час змагань збірні команди освітян мали змогу показати на практиці та закріпити свої вміння у подоланні природних перешкод, орієнтуванні на місцевості, а також підвищити свою туристську майстерність, щоб бути хорошим прикладом для своїх учнів. Крім спортивно-туристських змагань команди презентували себе у конкурсі художньої самодіяльності. Цікаві авторські пісні, інсценізації у виконанні педагогів, створювали приємну атмосферу та сприяли зміцненню товариських зв’язків між освітянами. Хоча переможці були визначені, проте переможених не було, адже кожен зміг проявити себе і утвердитись як особистість та отримати неоціненний досвід у туристській справі. Можна з упевненістю сказати, що отриманого заряду бадьорості та енергії вистачить учасникам зльоту на цілий навчальний рік. 


Педагог-організатор Ірина Колесник





168 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page